​Για το πώς βιώνει τις σχέσεις και τη δέσμευση στην προσωπική της ζωή μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχω θέμα με τη δέσμευση. Δεν θα το παίξω ευτυχισμένη οικογενειάρχισσα, μανούλα ή οτιδήποτε. Έχω ένα θέμα συναισθηματικό μ�� τη δέσμευση. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη, με πληγώνει η απόρριψη όπως όλο τον κόσμο, φοβάμαι να δεθώ μήπως και δεν ανταποκριθεί, μήπως εγκαταλειφθώ… Έχω τις ανασφάλειες που έχει ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, ο οποίος το συνειδητοποιεί και δεν θέλει να συμβιβαστεί. Θα μπορούσα να είχα συμβιβαστεί άπειρες φορές στη ζωή μου και με τους καλύτερους» είπε με χειμαρρώδη ειλικρίνεια η παρουσιάστρια του “Mελέτησέ το”.

Όσον αφορά στο θέμα του γάμου, η ίδια λέει: «Δεν με νοιάζει να παντρευτώ. Με νοιάζει να βρω τον άνθρωπό μου… να έχουμε ένα κοινό αυτονόητο, όταν θα με δει μες την μετάπτωση μου και μες την τρέλα μου να μην τρομάξει… να μου πει “Τι έχεις ρε αγάπη μου; Έλα να σε βγάλω εγώ από το σκοτάδι…" να έχουμε ένα κοινό αυτονόητο, μια κοινή πρόθεση, ένα αμοιβαίο συναίσθημα, αυτό ψάχνω..»

Τέλος, σχετικά με μια τυχαία εγκυμοσύνη δηλώνει: «Τυχαία δεν θα γκαστρωθώ. Μιλάμε για ένα παιδί τώρα… το παιδί δεν τυχαίνει, το παιδί μόνο πετυχαίνει. Αν δεν θέλεις, ενήλικας άνθρωπος, μπορείς να μην μείνεις» και προσθέτει απαντώντας σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου:

«Δεν θέλω γιατί δεν έχω τις συνθήκες πρώτον, γιατί δεν είμαι εγώ έτοιμη να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο... Θεωρώ ότι δεν έχω λύσει ακόμα κάποια πολύ σημαντικά θέματα που έχω μέσα στην ψυχή μου, σπουδαία θέματα, τα οποία αν φέρω στον κόσμο ένα παιδί, σίγουρα από τη στιγμή που τα έχω, θα το επηρεάσουν στη διαμόρφωση του και μπορεί ενδεχομένως να το δυσκολέψουν. Γιατί να δυσκολέψω εγώ έναν άνθρωπο επειδή εγώ δεν είμαι έτοιμη; Δεν υπάρχει λόγος»

Δείτε ένα μέρος από τη συνέντευξή της Ε. Μελέτη στο βίντεο