​Εξηγήσεις από τον Γιούρι Μελίκοβ ζήτησε ο Γιώργος Λιάγκας, μιας και όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 16χρονος παίκτης του «Voice» μέσα από το ξέσπασμά του, άφησε να εννοηθεί πως η πλάκα που του έκαναν στο πρωινό, ήταν αιτία να μην τον ψηφίσει ο ��όσμος.

Σήμερα λοιπόν που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Έγινε μια πλάκα, και το είπαμε στην πορεία ότι έχετε μια καλή οικονομική κατάσταση σαν οικογένεια, αλλά δεν είστε μεγιστάνες. Αλλά εσύ στην πορεία είπες πως αυτό σου έκανε κακό. Γιατί το είπες αυτό;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Ε… καλό δεν μου έκανε! Εσύ με είχες ρωτήσει παλαιότερα όλες αυτές τις ερωτήσεις, που λογικά κάπου τις είχες διαβάσει. Κι εγώ τις διαβάζω και με στεναχωρεί το γεγονός ότι γράφουνε για μένα πράγματα τα οποία ξεκίνησαν στην ουσία από μια πλάκα» του απάντησε ο 16χρονος παίκτης από την Κύπρο, με το Γιώργο Λιάγκα να του εξηγεί πως:

«Επί πέντε επεισόδια, ο κόσμος σε στήριξε. Αν αυτό που λες ίσχυε, ότι δηλαδή ο κόσμος δεν σε στήριξε επειδή είσαι πλουσιόπαιδο, θα είχες βγει πολύ νωρίτερα. Έτυχε τώρα στον ημιτελικό, να είναι λίγη περισσότερη η αγάπη του κόσμου για την Αρετή. Δεν έπαιξε ρόλο αυτό επομένως. Είσαι πάρα πολύ συμπαθής, ίσως περισσότερο και από την Αρετή. Απλά ίσως η πολύ ιδιαίτερη φωνή της Αρετής, ίσως να άγγιξε περισσότερο τον κόσμο στο ημιτελικό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.