​Λίγες μόνο ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό του «Voice», ο οποίος θα αναδείξει τη «φωνή» της Ελλάδας!

Εκτός λοιπόν από το τηλεοπτικό κοινό που έχει αγωνία αλλά και περιέργεια για το μεγάλο νικητή, σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται και οι coaches των τεσσάρων παικτών.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Δέσποινα Βανδή δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει όλους, αλλά και να στείλει το μήνυμά της στους παίκτες του show:

«Καλημέρα αγαπημένοι μου! Φτάσαμε στο τέλος του Thevoicegr μετά από τόσους μήνες! Πιστεύω πως και οι δικές σας Παρασκευές χρωματίστηκαν τόσο όμορφα όσο και οι δικές μας! Χαίρομαι που συμμετείχα σε ένα παιχνίδι που στηρίζεται πάνω σε ουσιαστικά ταλέντα αλλά και στον απόλυτο σεβασμό στο κάθε συμμετέχοντα!

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της παραγωγής για την τόσο σημαντική τους βοήθεια και την υπομονή που χρειάστηκε να κάνουν κάποιες φορές για να βγει όλο αυτό στον αέρα!

Ευχαριστώ κι όλους εσάς που μας αγκαλι��σατε από την πρώτη μέρα η μάλλον νύχτα!!!

Όσο για τα παιδιά που πήραν μέρος εύχομαι να εκμεταλλευτούν όσο γίνεται πιο καλά τη δημοφιλία που απέκτησαν μέσα από το The Voice και από τα όσα είπαμε μεταξύ μας σχετικά με το τραγούδι!

Για το σημερινό Τελικό θέλω να πω Καλή επιτυχία και στους Τέσσερις !Όλοι τους είναι εξαιρετικοί και να μη ξεχάσουν πότε πως...Σημασία έχει το Ταξίδι όχι η Ιθάκη!

Εύχομαι αληθινά ο δρόμος τους να ναι μακρύς...»