Για τη λιποθυμία της στον ημιτελικό του «Voice» αλλά και για το ξέσπασμα του κολλητού της Γιούρι, μίλησε η Αρετή Κοσμίδου.

Η 16χρονη παίκτρια από την Αλεξανδρούπολη, μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό, δεν έκρυψε ότι δεν περίμενε με τίποτα να φτάσει ως εδώ: «Δεν είχα τίποτα δεδομένο! Ούτε από τις blinds auditions δεν πίστευα πως θα πέρναγα! Όλα κύλησαν χωρίς να το επιδιώκω».

Τι συνέβη όμως και έχασε τις αισθήσεις της στον ημιτελικό; «Απλώς κουράστηκα και ξέσπασε ο οργανισμός μου. Ήταν η ένταση. Πάντως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό».

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το ξέσπασμα του κολλητού της φίλου Γιούρι Μελίκοβ, με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά όλους αυτούς τους μήνες:

«Ο Γιούρι δεν δέχτηκε πόλεμο όσον αφορά τη θέση του στο παιχνίδι, αλλά όσον αφορά την ψηφοφορία. Είμαστε πολύ φίλοι και αυτό δεν επηρεάζει τη μεταξύ μας σχέση. Όταν έχασε στον ημιτελικό, εγώ στεναχωρήθηκα περισσότερο από εκείνον που έφυγε!»

Έχουν μιλήσει όμως με τον 16χρονο παίκτη από εκείνη τη μέρα; «Δεν καταφέραμε να μιλήσουμε, αλλά θα τα πούμε στον τελικό! Οι σχέσεις μας είναι όπως ήταν. Όντως ο Γιούρι αδικήθηκε όταν ακούστηκε πως ο πατέρας του έχει λεφτά. Φυσικό δεν είναι ένας πατέρας να ψηφίσει το παιδί του;» αναρωτήθηκε η Αρετή, η οποία παραδέχτηκε πως θα ψηφίσει στον τελικό τον Λευτέρη Κιντάτο γιατί είναι υπέροχος άνθρωπος και τραγουδιστής, αλλά αν είχε μείνει και ο Γιούρι στον τελικό, θα ψήφιζε εκείνον.

Όσο για το πώς νιώθει που όλοι την χαρακτηρίζουν φαινόμενο; «Όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και είναι πολύ δύσκολο να είμαστε ισορροπημένοι. Είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσεις τα όρια. Εγώ είμαι παιδί ακόμα, και θέλω αυτό το κομμάτι να το διατηρήσω. Μέχρι εδώ που έφτασα άλλωστε, είναι μεγάλη έκπληξη για τη ζωή μου».

Της Χριστίνας Βεργιώτη