Τις δηλώσεις του Δημήτρη Αρβανίτη για τη Ζέτα Μακρυπούλια σχολίασαν στο πρωινό και… «σφάχτηκαν»!

Η συνέντευξη του σκηνοθέτη και κριτή στο «Just the 2 of Us» άναψε φωτιές, μιας και ο Δημήτρης Αρβανίτης υποστήριξε πως η Ζέτα δεν του αρέσει ως ηθοποιός.

«Παιδιά δεν λέει κάτι κακό ο άνθρωπος! Έχει πει η Ζέτα Μακρυπούλια που κατά τ΄άλλα είναι πολύ ταλαντούχα και λαμπερή, καλή ηθοποιός και παρουσιάστρια, ότι είναι η Κατίνα Παξινού; Ο άνθρωπος λέει ότι είναι καλύτερη παρουσιάστρια! Εγώ συμφωνώ μαζί του!» ήταν η θέση του Γιώργου Λιάγκα, με τη Φαίη Σκορδά να διαφωνεί και να λέει:

«Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι σκηνοθέτης και έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες. Είναι πάνω στη δουλειά του αυτό που τον ρωτάνε, αλλά αυτό που λέει είναι πολύ άκομψο! Δεν είναι μόνο η βαρύτητα του ως ειδικού, αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται στο J2US. Και να το πίστευε, δεν έπρεπε να το πει!»

«Είναι στην κριτική επιτροπή και έχει απέναντι του μια γυναίκα που είναι κατά το ήμισυ ηθοποιός!» της ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, προσθέτοντας πως «είναι κατά το ήμισυ παρουσιάστρια και κατά το ήμισυ ηθοποιός! Είναι μεγάλη της τιμή που λέει ο Αρβανίτης ότι είναι πολύ καλή παρουσιάστρια. Γιατί την αβαντάρει εκεί που έχει το μεγάλο άστρο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.