​Μπορεί ο Χάρης Βαρθακούρης ν΄αποχώρησε από το «Just the 2 Of Us», αλλά εξακολουθεί να τα «παίρνει» με το show, και συγκεκριμένα με τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο τραγουδιστής, είχε εκνευριστεί στην πρεμιέρα του show, επειδή η Ρούλα γέλαγε ακατάπαυστα με την παραφωνία της παρτενέρ του, Τέτας Καμπουρέλη.

Τώρα που πλέον έχει αποχωρήσει από το «J2US», τα χώνει και πάλι στην κριτή του show, λέγοντας:

«Καλησπέρα από το σπίτι μου, που είχα ξεχάσει πώς μοιάζει τις Τετάρτες!
(περιέργως είναι ίδιο με τις άλλες μέρες)

*Αν* ήμουν συνωμοσιολόγος, σήμερα που άκουσα τη Ρούλα Κορομηλά να εξομολογείται στην τηλεόραση ότι το πρώτο άτομο στο οποίο εκμυστηρεύτηκε τη δύσκολη, κατά την ίδια, απόφασή της να συμμετάσχει τελικά στην επιτροπή του Just the 2 of Us, ήταν ο Βαγγέλης Περρής, θα συμπέρανα ότι είναι πολύ καλοί φίλοι, αν όχι κολλητάρια......

Αν μετά σκεφτόμουν ότι το βραδυ της πρεμιέρας είχα μια παρεξήγηση με τη Ρούλα και μετά σκεφτόμουν ότι την επομένη μου επιτέθηκε η εκπομπή του Περρή με εκείνο το περίφημο βιντεάκι, θα κατέληγα στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο ή συμπτωση... Θα έλεγα μάλιστα ότι ηταν ενορχηστρωμένο κι ότι έτσι εξηγούνται ΟΛΑ!

ΩΣΤΟΣΟ, επουδενί δεν είμαι συνω��οσιολόγος, οπότε δεν θα σκεφτώ ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω και θα περιμένω το υπέροχο φαγητό που μου ετοιμάζει η γυναίκα μου».
βαρθακουρης.jpg