Ακόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40.

Τα χρόνια πέρασαν με γοργό ρυθμό. Στη γειτονιά όλοι βιώνουν τις πρώτες ελλείψεις σε ζάχαρη και μαργαρίνη εξαιτίας της πολιτικής αστάθειας. Το ίδιο επηρεάζεται και η οικογένεια Ακάρσου.

Ο Οσμάν είναι πλέον μαθητής γυμνασίου. Οι συμπλοκές μεταξύ αριστερών και δεξιών, μεταφέρονται από τις γειτονιές στις αίθουσες των σχολείων, βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών.

Η Τζεμιλέ έχει επιστρέψει στη βιοτεχνία, που διατηρεί. Όμως για την ίδια καθώς και για την κυρία Χασεφέ τίποτα δεν είναι πια όπως παλιά. Η Τζεμιλέ πενθεί το χαμό της κόρης της Αϊλίν και η κυρία Χασεφέ το χαμό του γιου της, Αλί. Η μικρή Ντενίζ, κόρη της Αϊλίν και του Σονέρ, αποτελεί μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα των δύο γυναικών.

Η Ντενίζ πλησιάζει τα έξι και η ομοιότητά της με τη μητέρα της είναι εκπληκτική. Μεγαλώνει με την αγάπη και τη φροντίδα της γιαγιάς της αλλά της λείπει ο πατέρας της, ο οποίος ζει στο εξωτερικό μετά το θάνατο της μητέρας της…