Εξαιρετικό χαρακτήρισε το show του α’ ημιτελικού η Μαρία Κοζάκου, η δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ που ανέλαβε την μετάδοση, ενώ μίλησε και για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν τρεις χώρες!

«Είχα ενημερωθεί για το πρόβλημα στον ήχο. Υπήρχε και σε άλλες χώρες, όμως, δεν μπορώ να απαντήσω αν ήταν ευθύνη της EBU ή της ΝΕΡΙΤ γιατί είναι τεχνικό ζήτημα. Από την στιγμή, όμως, που υπήρχε και σε άλλες χώρες, μάλλον ήταν γενικό το πρόβλημα», είπε η Μαρία.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος δήλωσε έτοιμη να παρουσιάσει τον ημιτελικό της Πέμπτης οπότε και διαγωνίζεται η Ελλάδα, ενώ τον τελικό του Σαββάτου θα τον μεταδώσει μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν!

«Στόχος μας είναι να βγάλουμε την γνωστή διαδικασία των πληροφοριών, μαζί με έναν ευγενικό σχολιασμό, με σεβασμό απέναντι σε όλες τις συμμετοχές», είπε η Μαρία και εξέφρασε την πεποίθηση πως το «Rise Up» θα πάει πολύ καλά στον διαγωνισμό, ενώ δεν έκρυψε ότι της αρέσουν πολύ το Αζερμπαϊτζάν, η Ολλανδία, η Ισλανδία και η Σουηδία.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Μαρίας Κοζάκου