​Για το μέλλον του «Πρωινό Mou» αλλά και τους… απέναντι μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, «καρφώνοντας» τους ανταγωνιστές του με την φράση «εμείς κάνουμε κουτσομπολιό για να γελάσουμε κι αυτό μας διαφοροποιεί»!

«Πάει να γίνει μια διαδικασία στα πρωινά που πολλοί χαρακτήρισαν ως καινούργιο μεσημεριανό, να μιλάμε για πρόσωπα της δημοσιότητας με μία οξύτητα. Εγώ δεν το μπορώ αυτό! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, παρά μόνο σαν αποκαθήλωση, όχι των ανθρώπων, αλλά της είδησης που παρουσιάζεται ως δραματική, κίτρινη ή κάτι άλλο. Θέλω να κάνω πλάκα», είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «θεωρώ χαζομάρα να ασχολούμαστε με το τι φόρεσε η Μελέτη ή η Μενεγάκη. Μόνο για πλάκα μπορούμε να το κάνουμε. Βαριέμαι τις “πρόκες”, θέλω να γελάμε με το κουτσομπολιό και εκεί νομίζω ότι υπάρχει μια διαφοροποίηση μεγάλη».

Συνεχίζοντας, ο παρουσιαστής του «Πρωινό Mou» αποκάλυψε πως από την πρώτη μέρα ζήτησε από το κανάλι να έχει η εκπομπή όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ιστορίες, ενώ επισήμανε ότι, αν ήταν στο χέρι του, θα οργάνωνε αλλιώς, πάντα σε συνεννόηση με το Mega, τη θεματολογία της εκπομπής.

«Δεν έχει προκύψει θέμα να μην ανανεώσουμε, όπως δεν έχει προκύψει θέμα να ανανεώσουμε», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το τηλεοπτικό του μέλλον, προσθέτοντας πως τα σενάρια για την αντικατάστασή τους «ήταν ένα ωραίο αστείο, ένα παιχνιδάκι που πρέπει να παίζεται», αλλά και ότι τον απασχόλησαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια στη θέση τους.

Τέλος, ο παρουσιαστής παραδέχθηκε πως η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, επιλέχθηκε τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα και ότι έχει συζητήσει με το Mega να κάνει βραδινό show, ενώ διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Γιάννη Λάτσιο να του έχει κάνει πρόταση για εκπομπή στον ΑΝΤ1 αν δεν ανανεώσει με το Mega και ζήτησε συγνώμη που παλιότερα κορόιδευε τα πρωινά, γιατί τελικά κατάλαβε ότι… του αρέσουν!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος