​«Σιγουράκι» για τον τελικό και ανεβασμένα ποσοστά δίνουν στο «Rise Up» τα στοιχήματα για την Eurovision, λίγα 24ωρα πριν τον ημιτελικό και μετά τις πρόβες των Freaky Fortune και του Riskykidd στη σκηνή του «B&W Hallerne»!

Η εμφάνιση που έχει ετοιμάσει η ελληνική αποστολή φαίνεται πως κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς η Ελλάδα έρχεται πρώτη στις αποδόσεις για τις χώρες του β’ ημιτελικού που θα προκριθούν τον τελικό του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, τα στοιχήματα δίνουν τα δέκα «εισιτήρια» του ημιτελικού της Πέμπτης σε Ελλάδα, Νορβηγία, Ρουμανία, Αυστρία, Μάλτα, Ισραήλ, Φινλανδία, Ιρλανδία, Πολωνία και Ελβετία, ενώ το «Rise Up» έρχεται πρώτο, ισοβαθμώντας με το Ισραήλ, στην ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στον διαγωνισμό!

Αν και οι χώρες που θα πάρουν μέρος στον τελικό της 59ης Eurovision παραμένουν άγνωστες, αφού δεν έχουν διεξαχθεί οι δύο ημιτελικοί, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν και εκεί: σύμφωνα με αυτά, η Ελλάδα εκτιμάται ότι θα πάρει την 11η θέση, έναντι της 13ης και της 15ης που μας έδιναν τα ίδια προγνωστικά πριν από λίγες μέρες! Φαβορί για την πρωτιά, πάντως, παραμένει η Αρμενία

Θυμίζουμε πως αύριο, Τρίτη, θα διεξαχθεί ο α' ημιτελικός της φετινής Eurovision, ενώ Freaky Fortune και Riskykidd θα κάνουν άλλες τρεις πρόβες στη σκηνή πριν από τον ημιτελικό, δύο την Τετάρτη και μία την Πέμπτη...

Δείτε στο βίντεο την δεύτερη πρόβα των Freaky Fortune και του Riskykidd στη σκηνή της Eurovision