​Της Χριστίνας Βεργιώτη

Στο star.gr μίλησε η Αρετή Κοσμίδου λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ότι περνά στον τελικό του show.

Η 16χρονη παίκτρια του «Voice», δεν έκρυψε τη συγκίνησή της που ο Γιούρι δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, μιας και τα δυο παιδιά είναι κολλητοί φίλοι!

Μάλιστα όπως είπε, δεν περίμενε καθόλου το κοινό να ψηφίσει εκείνη:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα καθόλου. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει ο Γιούρι γιατί είναι ερμηνευτικά, σκηνικά και τεχνικά πάρα πολύ καλός!»

Μιλώντας για την σχέση με τον συνομήλικο συμπαίκτη της, η Αρετή είπε:

«Γενικότερα δέθηκα πάρα πολύ με το Γιούρι. Γίναμε πολύ καλοί φίλοι και όλη αυτή η διαδικασία μέχρι τώρα ήτανε πολύ συγκινητική. Αν δεν περνούσα στον τελικό, δεν θα στεναχωριόμουν τόσο πολύ όσο τώρα που πέρασα, με την έννοια ότι ο Γιούρι είναι φίλος μου και στεναχωριέμαι γιατί στεναχωριέται».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως «με το Γιούρι θα τα πούμε στην Κύπρο. Έχουμε να κάνουμε μαζί πολλές συνεργασίες και πολλές συναυλίες».

Ποια είναι όμως τα σχέδιά της μετά το «Voice»;

«Θα κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ τώρα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε. Ελπίζω αυτό να έχει συνέχεια και μετά το Voice. Να πραγματοποιήσω το όνειρο μου, να φύγω στο εξωτερικό και να σπουδάσω το αντικείμενο που θέλω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να κάνω κάτι μόνο στο εξωτερικό. Θέλω και στην Ελλάδα γιατί την αγαπώ πολύ και είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα, απλά το αντικείμενο που θέλω να σπουδάσω είναι μόνο στο εξωτερικό!»

Πρόσθεσε ακόμα, πως «δεν ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα, γιατί όταν ενθουσιάζεσαι απογοητεύεσαι και πολύ εύκολα. Πάντα μπορούμε να γίνουμε και καλύτεροι. Στο μυαλό μου έχω ότι ποτέ δεν πρέπει να έχουμε τίποτα δεδομένο. Οπότε προσπαθώ για το καλύτερο!»

Τέλος, έστειλε και την αγάπη της στους συμμαθητές της λέγοντας:

«Οι συμμαθητές έχουν τρελαθεί και τους αγαπώ πάρα πολύ! Μου δείχνουν πολύ μεγάλη αγάπη και πολύ μεγάλη στήριξη!»