​Αφού… «αλληλοσφάχτηκαν», Γιώργος Λιάγκας και Στέλιος Ρόκκος τα βρήκαν!

Όχι δεν «τα είπαν» στο «Voice», ούτε και έλυσαν εκεί τις διαφορές τους, μιας και όπως σας έχουμε ήδη γράψει από το star.gr στο παιχνίδι συναντήθηκαν για επαγγελματικούς λόγους και μόνο.

Ωστόσο με τις εκατέρωθεν δηλώσεις τους, έδειξαν πως μια παρεξήγηση ήταν και πέρασε.

Ο Στέλιος Ρόκκος, μίλησε στο star.gr για τη συνάντηση του με το Γιώργο Λιάγκα, ενώ στην κάμερα του πρωινού, είπε για το τετ-α-τετ τους:

«Στα μάτια του και στα μάτια μου είδε ότι δεν υπάρχει τίποτα. Απλώς έχει γίνει μια παρεξήγηση που ελπίζω πως θα λυθεί, γιατί είναι κρίμα να είμαστε έτσι. Στο Voice κάναμε τη δουλειά μας αλλά κάποια στιγμή χωρίς κάμερες, να πιούμε ένα καφέ και να τα πούμε γιατί ξέρει τη μισή αλήθεια για κάτι πράγματα».

Παράλληλα, δήλωσε πως ο Γιώργος Λιάγκας «ως παρουσιαστής του Voice, γ@μ@ει δεν υπάρχει!»

Πως σχολίασ�� αυτές τις δηλώσεις αλλά και τη συνάντησή τους, ο Γιώργος Λιάγκας;

«Ως παρουσιαστής αυτού του προγράμματος που ουσιαστικά εκπροσωπώ το κανάλι, θα έπρεπε να είμαι ευγενικός, ακόμα κι αν το κανάλι μου έφερνε το χειρότερο εχθρό μου. Δεν είμαι εγώ το Voice. Υπάλληλος είμαι! Υπήρχε απόλυτος σεβασμός, είδαμε ο ένας τον άλλο, αλλά δεν μπορώ να σας πω ότι πετάξαμε από τη χαρά μας. Δεν αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως:

«Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι κακό για το Ρόκκο. Δεν με πείραξε η πρώτη του τοποθέτηση, αλλά μετά που βγήκε και είπε ότι έκανα καριέρα εξαιτίας της Φαίης. Αυτό είναι αστείο και ντροπή να το λέει! Είναι υποτιμ��τικό. Από εκεί και πέρα επειδή είναι αρσενικό ο Ρόκκος από τα λίγα, δεν του κρατάω ούτε κακία ούτε τίποτα. Θεωρώ ότι ήταν άτοπο αυτό που είπε. Και βέβαια να βγούμε για καφέ, και βέβαια να έρθει και στην εκπομπή να τα πούμε! Ποτέ μου δεν έχω αμφισβητήσει την καλλιτεχνική του αξία. Τώρα από εκεί και πέρα αν κάνουμε και λίγο χιούμορ και πούμε κάτι παραπάνω, άνθρωποι είμαστε!»

Για να καταλήξει ότι:

«Ξεφτιλίζεται και ο ίδιος δηλαδή! Βγαίνει και λέει ότι “ο Λιάγκας δεν είναι καλός παρουσιαστής”, και μετά βγαίνει και λέει ότι “είναι και γ@μώ!” Λες πράγματα στα νεύρα σου, που μετά τα μετανιώνεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO