​Τις αισθήσεις της έχασε η Αρετή Κοσμίδου λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο «Voice».

Η 16χρονη παίκτρια από την Αλεξανδρούπολη, φορτίστηκε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να καταρρεύσει στα παρασκήνια του show.

Λίγο η συναισθηματική φόρτιση, λίγο το άγχος και η ένταση του ημιτελικού, η Αρετή δεν άντεξε και ζαλίστηκε, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από «Το Πρωινό».

Το star.gr ήταν εκεί, και σας μεταφέρει το παρασκήνιο της λιποθυμίας, μιας και με το που έχασε τις αισθήσεις της η Αρετή, επικράτησε πανικός στα backstage.

Αμέσως οι άνθρωποι της παραγωγής αλλά και όλοι όσοι ήταν εκεί, έτρεξαν να τη συνεφέρουν, τρέχοντας από εδώ κι από εκεί με μπουκαλάκια νερό στο χέρι.

Λίγο αργότερα, η 16χρονη παίκτρια ανέκτησε τις δυνάμεις της, και υποβασταζόμενη, εμφανώς εξαντλημένη έκατσε στο V Room, μιας και ο ημιτελικός ήταν ακόμα σε εξέλιξη, ενώ θα έπρεπε στη συνέχεια ν΄ανέβει και πάλι στη σκηνή με τους άλλους τρεις νικητές.

Ωστόσο έλεγε συνέχεια σε όλους «είμαι καλά», επαναλαμβάνοντάς το.

Την περισσότερη ώρα, έκατσε καθισμένη σε μια πολυθρόνα του V Room, όπου προσπαθούσε να ξαπλώσει λίγο ώστε να χαλαρώσει από την ένταση, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες και φίλους της να έχουν συνεχώς πάνω της στραμμένη την προσοχή τους, φροντίζοντάς την.

Αφού συνήλθε λίγο, κατάφερε να ανέβει και πάλι στη σκηνή, αν και οι δυνάμεις της ήταν εμφανώς εξασθενημένες!

Τέλος καλό όλα καλά όμως για την Αρετή!

Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα