​Μετά την άγρια κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Στέλιο Ρόκκο, το βράδυ της Παρασκευής συναντήθηκαν πάνω στη σκηνή του «The Voice», αφού ο τραγουδιστής έκανε μια guest εμφάνιση στο μουσικό ριάλιτι!

Η αμηχανία ανάμεσα στους δυο άνδρες ήταν διάχυτη. Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε τον τραγουδιστή και τον καλωσόρισε στο σόου, ο Στέλιος Ρόκκος δεν παρέλειψε να πετάξει την σπόντα του στον παρουσιαστή. Χαρακτηριστικά του είπε: «Κρατάς τα φώτα τα καλά;» και ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε ότι κάθεται στη μέση για να φωτίζονται και οι δυο καλύτερα!

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο άντρες είχαν «σφαχτεί» με εκατέρωθεν δηλώσεις αλλά ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για την αποψινή του εμφάνιση δήλωσε, όπως σας ξαναγράψαμε μέσα από το star.gr:

«Εγώ είμαι καλεσμένος της παραγωγής, από το show και τον Αντώνη Ρέμο. Θα πάω να κάνω τη δουλειά μου και να τραγουδήσω εκεί. Το ότι θα συναντηθώ με τον Γιώργο Λιάγκα είναι μια άλλη ιστορία και είναι πολύ πιθανό να τα βρούμε. Πιστεύω ότι ο Γιώργος τότε έκανε ένα φάουλ, αλλά αν συμβεί και αλλάξει κάτι, δεν είμαι προκατειλημμένος».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...