​Ο ημιτελικός του «The Voice» ξεκίνησε και οκτώ πολλοί «μεγάλοι» Έλληνες καλλιτέχνες θα κάνουν μια guest εμφάνιση στο 5ο live του μουσικού talent show!

Για πρώτη φορά στη σκηνή του «The Voice» οι Έλληνες καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα θα συνεργαστούν με τους 8 διαγωνιζόμενους.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα δούμε ένα ντουέτο ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκο και τον Αλεξ Οικονόμου, αλλά και στον Βασίλη Καρρά με τον Λευτέρη Κιντάτο.

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή τα δύο ντουέτα θα είναι η Τζώρτζια από τους Μπλε με την Κατερίνα Λιόλιου και η Μαντώ με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Από την ομάδα του Μιχάλη των Stavento θα δούμε ένα ντουέτο μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Γιούρι Μελικόβ, καθώς και του συγκροτήματος Μέλισσες με την Αρετή Κοσμίδου.

Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου θα τραγουδήσουν ο Μάνος Πυροβολάκης με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη και η Αίμιλη Χαραλάμπους με τον Κώστα Μακεδόνα.

Επίσης οι διαγωνιζόμενοι στον ημιτελικό θα πραγματοποιήσουν και μια solo εμφάνιση.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη εξήγησε τι αλλάζει στην διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των νικητών στην κάθε ομάδα.

Τι αλλάζει στην διαδικασία της ψηφοφορίας:

Ο κάθε coach θα μοιράσει 100 βαθμούς στους δυο διαγωνιζόμενους της ομάδας του. Οι τηλεθεατές από το σπίτι όμως με την δική τους ψηφοφορία μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Οι τέσσερις φιναλίστ θα προκύψουν από τον συμψηφισμό των ψήφων των coaches και εκείνων των τηλεθεατών.

Μάλιστα αυτό που τόνισε ο παρουσιαστής είναι ότι αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που οι coaches θα έχουν ενεργό ρόλο!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...