Μέσω του ραδιοτηλεοπτικού αέρα έλυσαν την μεταξύ τους παρεξήγηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο παρουσιαστής του Mega έγινε έξαλλος όταν ένας μελλοντολόγος που ήταν καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» είπε πως κάτι του λείπει και θα έπρεπε να κάνει κάτι άλλο. Μάλιστα, ο Πέτρος επισήμανε στον Γρηγόρη ότι έπρεπε πρώτα απ’ όλα να ρωτήσει για… τον εαυτό του.

«Αυτές τις μέρες άκουσα τόσες γελοιότητες, που δεν μπορώ πραγματικά να απαντήσω σε όλες σοβαρά και δεν το κάνω, αλλά άκουσα και μια σωστή από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μου είπε ότι αν θέλεις να είσαι δίκαιος όταν ρωτάς για κάποιους ανθρώπους, πρέπει να ρωτήσεις πρώτα για τον εαυτό σου και την εκπομπή σου. Σε αυτό είχε δίκιο και το επικροτώ και του λέω “αδερφέ λάθος”, οπότε το αλλάζω αμέσως», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 στην ραδιοφωνική του εκπομπή και ακολούθησε τηλεφωνική συνέντευξη με τον ίδιο μελλοντολόγο, που προέβλεψε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Γρηγόρη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Το απόσπασμα έπαιξε στο «Πρωινό Mou», με τον Πέτρο Κωστόπουλο να λέει «κατ' αρχήν του βγάζω το καπέλο, respect, γιατί τώρα ξηγήθηκε σωστά, που παραδέχτηκε πως πρώτα έπρεπε να κρίνουμε εμάς και μετά του άλλους» και… να στέλνει ένα φιλί στο Γρηγόρη!

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο μελλοντολόγος και την συμφιλίωση Αρναούτογλου - Κωστόπουλου