​Μια… «μπηχτή» πέταξε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη ότι η Ζέτα του άρεσε εμφανισιακά περισσότερο στο «Dancing». Και εξήγησε γιατί:

«Της ταιριάζει περισσότερο αυτό το αριστοκρατικό και επιβλητικό στυλ του Dancing γιατί είναι η μοναδική που μπορεί να το υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο στην τηλεόραση. Το έφτιαξε και σαν κατηγορία. Ενώ το χαρούμενο στυλ μπορεί να το υποστηρίξει πολύς κόσμος στην τηλεόραση. Δεν είναι κάτι σπάνιο».

2302_GIORGOS_KAPOYTZIDIS_ZETA_MAKRIPOYLIA_05092012.jpg
Παράλληλα, έκρινε και την παραγωγή του δεύτερου «Just», μιας και ο ίδιος είχε προσωπική εμπειρία από την παρουσίαση του πρώτου:

«Τεχνικά ήταν καλύτερη η πρώτη παραγωγή, αλλά ήταν και άλλες οι συνθήκες. Τα κανάλια τότε είχαν άλλες δυνατότητες. Ίσως να υπήρχε και περισσότερος χρόνος προετοιμασίας. Βγήκε κάπως βιαστικά και υπήρχαν αρκετά προβλήματα στην πρώτη εκπομπή. Το είδαμε όλοι αυτό. Όμως δουλέψανε και διορθώσανε πολλά από αυτά τα προβλήματα».

Πρόσθεσε δε, πως τότε είχε «παλέψει» πολύ ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στο show:

«Πολέμησα τότε και πίσω από τις κάμερες για να μην έχουμε καβγάδες. Και η αλήθεια είναι ότι τέτοια πράγματα δεν πρέπει να υπάρχουν σε ένα παιχνίδι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.