Στα… χακί θα είναι ντυμένος από τις 19 Μαΐου ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που τρέχει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Κλεμμένα Όνειρα» πριν αρχίσει να υπηρετεί την μαμά πατρίδα!

Μετά από αρκετές αναβολές, ο τηλεοπτικός Άρης Μαλτέζος πήρε στα χέρια του το χαρτί κατάταξης και, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Hello», ετοιμάζεται να πάει φαντάρος μετά και το τέλος της θεατρικής παράστασης «Toc Toc» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στο παρελθόν, πάντως, ο νεαρός ηθοποιός έχει δηλώσει στο περιοδικό «Λοιπόν» πως δεν είναι υπέρ του στρατού: «θα πάω, δεν μπορώ να το αποφύγω… Δεν είμαι υπέρ του στρατού, δεν βρίσκω το λόγο της ύπαρξής του. Ακόμα και πόλεμος να γίνει, που ελπίζω να μη γίνει, δεν υφίσταται αυτό που υπήρχε κάποτε, ότι θα είμαστε στη πρώτη γραμμή, κουμπιά θα πατιούνται. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου, φύρα για τη ζωή του κάθε άντρα. Την πειθαρχία που φαινομενικά σου δίνει ο στρατός μπορείς να την πάρεις από πολλά άλλα πράγματα, όπως από τη δουλειά. Είμαι κατά των πολεμικών συστημάτων και εξοπλισμών, είμαι κατά του στρατού και των πολέμων. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να το αποφύγω, θα το κάνω με βαριά καρδιά και θέλω να ελπίζω ότι δεν θα με αποκόψει από τη δουλειά μου».