​Αύριο Τετάρτη (30/4), συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται στις 22:00 σε ΠΡΩΤΗ τηλεοπτική προβολή, η περιπέτεια «ο Δρόμος του Πολεμιστή» (The Warrior’s Way).

  • ΥΠΟΘΕΣΗ:

Στην Ασία του 19ου αιώνα οι ομάδες νίντζα-πολεμιστών μάχονται η μία την άλλη για φήμη, δόξα, λεφτά και εξουσία.Ο Γιάνγκ, είναι ένας από τους καλύτερους και μέλος της πιο σκληροτράχηλης ομάδας και μάλιστα αυτό θα γίνει γνωστό και αποδεκτό από όλους όταν σκοτώνει τον αρχηγό της αντίπαλης συμμορίας και μέχρι τότε καλύτερο πολεμιστή.

THE WARRIOR'S WAY 4.jpg
Ο όρκος όμως είναι σαφής, ο πόλεμος μεταξύ τους σταματά όταν όλα τα μέλη της συμμορίας έχουν δολοφονηθεί από την άλλη. Ο μόνος επιζών από την αντίπαλη ομάδα είναι ένα βρέφος και ο Γιάνγκ αρνείται να στερήσει τη ζωή από ένα παιδί. Αυτόματα το βρέφος αλλά και ο ίδιος γίνονται εχθροί της παλιάς του ομάδας και ο Γιάνγκ θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Ανατολή.

THE WARRIOR'S WAY 1.jpg
Μαζί με το παιδί θα ψάξει έναν παλιό του φίλο στη Δύση. Όταν φτάνει στην απομονωμένη πόλη της Δύσης συνειδητοποιεί πως ο φίλος του δεν ζει πια, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να φτιάξει μία καινούρια ζωή για τον εαυτό του στο νέο αυτό τόπο.

THE WARRIOR'S WAY 2.jpg
Θα κρύψει το αιματοβαμμένο του σπαθί και θα αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρού παιδιού. Όταν όμως η νέα του πόλη και μαζί η ακεραιότητα του ίδιου, απειλούνται από μία ομάδα «πιστολέρο», το σπαθί του θα βρεθεί έξω από τη θήκη του και πίσω στα χέρια του και το να παραμείνει κρυμμένος δεν αποτελεί πλέον επιλογή.

THE WARRIOR'S WAY 3.jpg
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σίνγκμο Λι

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντόνγκ-Γκαν Τσάνγκ, Κέιτ Μπάζγουορθ, Τζέφρι Ρας, Ντάνι Χιούστον, Τόνι Κοξ

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO.