​Δηλώνοντας… μετάνοια για την Ρούλα Κορομηλά, αλλά και «καρφώνοντας» τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Χάρη Βαρθακούρη, σχολίασε ο Γιώργος Γιαννιάς το επεισόδιο με την παρτενέρ του στο «Just The 2 Of Us»!

«Εγώ προστάτευσα την "κοπελιά" μου, γιατί ήταν άδικη η βαθμολογία για την προσπάθεια που έκανε. Η "μανούρα" ήταν γενικά με την κριτική επιτροπή που δεν έδωσε ένα "τσακ" παραπάνω για την προσπάθεια», είπε ο τραγουδιστής για το επεισόδιο στο show του Mega και πρόσθεσε: «η Ρούλα είναι φίλη μου, μετάνιωσα που στενοχωρήθηκε, γιατί την αγαπώ πολύ. Δηλαδή, στενοχωρήθηκα που στενοχωρήθηκε».

Και μπορεί για την παρουσιάστρια – κριτή να μετάνιωσε, για τον Γιώργο Θεοφάνους, πάντως, δεν παρέλειψε να πετάξει την «μπηχτή», λέγοντας ότι ο συνθέτης κρίνει τους συμμετέχοντες στο «Just» έχοντας στο μυαλό του την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Πασχάλη Τερζή κι άλλους επαγγελματίες του χώρου.

Από τα «πυρά» του τραγουδιστή δεν ξέφυγε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, είπε για το επεισόδιο: «το βρήκα απαράδεκτο! Δεν μπορείς να ακυρώνεις την ίδια την εκπομπή που σε πληρώνει! Η ένστασή μου ήταν στο “θα έφευγα, αλλά δεν θα φύγω”. Ή καν’ την ή μην πεις τίποτα».

«Όταν τελείωσε το live ήρθαν όλοι κι έλεγαν “μπράβο ρε!”… Κι έρχεται ο Χάρης εδώ και λέει “κι εμείς θα θέλαμε τραγούδι από τον Θεοφάνους”. Έτσι είπε ο φίλος μου ο Χάρης! Με πήρε όντως τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν μου είπε ότι το βρήκε “απαράδεκτο”», ανέφερε ο Γιώργος.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Γιαννιάς για το επεισόδιο στο «J2US»