​Στις φήμες που ακούγονται ότι ο Γιούρι Μελίκοβ προέρχεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια, και ότι ο μπαμπάς του πληρώνει εταιρίες για να τον ψηφίζουν στο «Voice», απάντησε ο 16χρονος παίκτης.

Ο νεαρός Κύπριος που κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό του show, ξεκαθάρισε πως «δεν κολυμπάμε στα λεφτά. Είμαστε μια οικογένεια, με αρκετά καλά οικονομικά».

Στη συνέχεια, απάντησε και για τις εταιρίες που φέρεται να πληρώνει ο πατέρας του ώστε ο Γιούρι να βγαίνει νικητής σε κάθε show:

«Λογικό είναι όλοι οι γονείς να υπερψηφίζουν τα παιδιά τους, αλλά δεν πιστεύω ότι ο πατέρας μου κάνει κάτι τέτοιο. Είναι δίπλα μου, με στηρίζει, λέγοντας σε φίλους και γνωστούς να με ψηφίσουν».

Τέλος, απάντησε και σε όσους λένε πως η Κύπρος ψηφίζει τα παιδιά της, με αποτέλεσμα οι Έλληνες παίκτες να μένουν στην άκρη:

«Αν δεν θέλατε να μπούμε στο παιχνίδι, να μην μας αφήνατε να δηλώσουμε συμμετοχή. Δεν είμαστε αδέρφια με τους Έλληνες; Δεν είμαστε ένα; Επειδή δεν έχουμε τις ψήφους στα χέρια μας, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι μας ψηφίζουν και ποιοι όχι!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.