Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού θα είναι οι Freaky Fortune και ο Riksykidd, που όχι μόνο θα τραγουδήσουν «Rise Up» στην Κοπεγχάγη, αλλά και θα διαφημίσουν τις ομορφιές της χώρας μας!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η ελληνική αποστολή στη φετινή Eurovision θα αναχωρήσει για Δανία αύριο, Τρίτη, ενώ την Τετάρτη οι εκπρόσωποί μας θα κάνουν την πρώτη τους πρόβα στο «B&W Hallerne».

freaky (800x582).jpg

Μέσω των social media, οι Freaky Fortune και ο Riskykidd δήλωσαν ενθουσιασμένοι και «ανέβασαν» φωτογραφίες με τα διαφημιστικά πακέτα της χώρας μας ανά χείρας, ενώ απόψε, στις 21:00, έχει προγραμματιστεί αποχαιρετιστήρια βραδιά με τους Έλληνες fans της Eurovision, σε γνωστό bar – restaurant στο Γκάζι.

Υποστηρικτής της ελληνικής αποστολής στην Eurovision είναι και φέτος ο ΕΟΤ, που έχει ετοιμάσει ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από κάθε γωνιά της πατρίδας μας, το οποίο θα παραδοθεί στα στελέχη της EBU και στους υπεύθυνους των αποστολών κάθε χ��ρας, ενώ οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα πάρουν το press kit του «Rise Up» και έναν κατάλογο city break που περιγράφει τον τουρισμό σε όλες τις ελληνικές πόλεις!

freaky2 (800x625).jpg