​Για την σχέση του με την Μαρία Μακρή, η οποία ήταν μέλος του συγκροτήματος Mystique μίλησε ο Κώστας Δόξας, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν χωρίς να το πάρει κανείς μυρωδιά.

doxas1.jpg

«Η Μαρία με ανέχεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν τραγουδούσαμε στις Μάσκες. Δεν έγινε τίποτε τότε γιατί ήμουν σε άλλη σχέση. Μετά από τέσσερα χρόνια ξαναβρεθήκαμε τυχαία και δέσαμε. Έχουμε τέλεια σχέση και πλέον συζούμε. Μάλιστα αν και δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου θα σου αποκαλύψω ότι την Πρωτοχρονιά του 2012 αρραβωνιαστήκαμε. Τώρα για γάμο θα δούμε», είπε.

doxas2.jpg

Ο Κώστα Δόξας μίλησε και για την περίοδο που δεν βρισκόταν μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας και παραδέχθηκε ότι έκανε αρκετά λάθη.

doxas3.jpg

«Το εμπόδιο στην καριέρα μου ήμουν εγώ ο ίδιος. Γιατί κάποια στιγμή όπως έγιναν τα πράγματα δεν ήμουν σε θέση να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Και δεν είχε να κάνει ότι ήμουν μικρός και ανώριμος. Απλά όταν έφτασα σε κάποια σταυροδρόμια και έπρεπε να πάρω μια συγκεκριμένη θέση εγώ έκανα του κεφαλιού μου», παραδέχθηκε.