Ένα μεγάλο ευχαριστώ επεφύλασσε την Κυριακή στο editorial του ο Γιώργος Λιάγκας προς τους τηλεθεατές και όλους εκείνους που τον γέμισαν θερμές ευχές για την ονομαστική του γιορτή. Μάλιστα με μία διάθεση απολογισμού, παραδέχθηκε ότι όταν τα φώτα σβήσουν τα μηνύματα και οι ευχές θα είναι λιγότερα, όμως προς το παρόν απολαμβάνει την αγάπη που παίρνει.
Γράφει ο παρουσιαστής:
«Αν δεν ήμουν σε καλή επαγγελματική φάση, τα μηνύματα θα ήταν πολύ λιγότερα. Όπως δηλαδή θα είναι όταν κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, τα φώτα θα σβήσουν. Τότε θα μείνουν οι λίγοι, πραγματικοί φίλοι, που τώρα μπορεί και να μη σου στέλνουν καν ευχές. Είναι κακό όλο αυτό; Και βέβαια όχι. Όποιος το κάνει, ακόμα και επειδή απλά σε βλέπει στην τηλεόραση, το κάνει με χαρά, άρα και οι ευχές είναι καλοδεχούμενες.
Θέλω πραγματικά να υποκλιθώ σε όλους. Γνωστούς και αγνώστους, φίλους και εχθρούς. Ποτέ δεν ονειρευόμουν, όταν ξεκινούσα αυτό το μαγικό ταξίδι της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης, ερχόμενος σε ρήξη με τον πατέρα μου επειδή εγκατέλειπα το επάγγελμα που είχα σπουδάσει, αυτό το μηχανικού, ότι θα ζούσα όλα αυτά. Δεν ξέρω πότε θα κλείσουν τα φώτα, που νομοτελειακά σε όλους συμβαίνει, όπως δεν γνωρίζω και πώς θα μου φανεί. Είμαι όμως ευγνώμων που χάρη σε όλους εσάς ζω όλα αυτά. Σας ευχαριστώ»...