​Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μέσα στην Καλή Χαρά» και μίλησε για το «Δέστε τους», τις φήμες για το πρωινό με την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και για την αποχώρηση του Παύλου Σταματόπουλου από το Νικ ο Κλοκ.

Όλες τις «καυτές» ερωτήσεις τις έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μπόλικη ειρωνεία στο βλέμμα…

«Αλήθεια γιατί έφυγε ο Παύλος από την εκπομπή;» τον ρώτησε.

«Γιατί εγώ κατάλαβα πρώτος ότι είναι κατσίκι εσείς που τον έχετε όταν θα το καταλάβετε θα είναι αργά. (γέλια) Η συνεργασία με τον Παύλο, δεν τέλειωσε με τον Παύλο αλλά έφυγε ένα κομμάτι που μέσα στο κομμάτι αυτό ήταν και ο Παύλος. Δεν υπήρχε κάτι προσωπικό με κανένα από τα παιδιά. Έφυγε η ρουμπρίκα, αυτό κομμάτι τη εκπομπής, οπότε πήρε μαζί της και όλα τα άτομα που είχαν παρθεί για αυτό το κομμάτι.»

«Του χρόνου θα πάρεις στο λαιμό σου τα παιδιά; Την Κατερίνα, τη Μαρία, τον Νίκο;» ρώτησε στη συνέχεια η Κωνσταντίνα θέλοντας ο Νίκος να τις απαντήσει στις φήμες για το αν θα σταματήσει το Δέστε τους.

«Πού να τα πάω; Τα παιδιά αυτά μεγαλώσανε πια. Ειδικά η Μαρία έχει γεράσει πια.»

«Δε θα μας κρίνεις του χρόνου αν με το καλό είμαστε όλοι κάπου;» επέμεινε η ξανθιά παρουσιάστρια.

«Αν με το καλό είμαστε όλοι κάπου να κριθούμε. Να σου πω τώρα σοβαρά γιατί είμαι στο κανάλι μου μέχρι στιγμής… Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα ούτε τίποτα.» απάντησε εκείνος.

«Σε συζητάνε όμως τόσο για το πρωινό που πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.» σχολίασε η Κωνσταντίνα.

«Να είναι καλά. Να μην πιστεύετε αυτά που γράφονται παιδιά. Τηλεόραση κάνουμε εκπομπές κλείνουμε, πρέπει να βγουν κάποιες θεματολογίες, αυτές είναι ωραίες φήμες τις οποίες θα χρησιμοποιήσω στο κανάλι, όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι βλάκας! Αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμα, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν τα έχω πάρει να σηκωθώ να πάρω τους δρόμους να φύγω! Είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις.» τόνισε ο Νίκος.