​Συνεχίζεται η κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο γνωστός ηθοποιός με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ρίχνει λάδι στη φωτιά και απαντάει στον επικεφαλής του Ποταμιού.

«Από τον τρόπο που τον στηρίζει η διαπλοκή πρέπει να καταλάβει η κοινωνία το ρόλο του. Ο ίδιος τα λέει. Έρχονται λέει κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεντρώσεις μου και μου κάνουν στημένες ερωτήσεις. Είναι τυχαίο ότι ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχουν κάποια αντίρρηση σε όσα λέει;»


Ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος δεν αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, άφησε σαφείς αιχμές για τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος με τη σιερά του τον κατηγορεί για χοντροκομμένη πολιτική προπαγάνδα.

«Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα. Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό, δίπλα στο ποτάμι. Όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες, βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν. Αυτά όσον αφορά τον πολιτικό του ρόλο, σαν δημοσιογράφο τον εκτιμώ.»

Στη συνέντευξή του ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγεί και τους λόγους που δεν δέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Νομίζω ότι το επιτελείο του Θεοδωράκη βιάστηκε να του πει όσα του είπε. Εγώ δέχθηκα μια πρόσκληση. Και ήμουν απροετοίμαστος για κάτι τέτοιο. Δεν έδωσα την απάντηση μου μετά τη διαρροή του θέματος. Αυτοί φέρθηκαν πολιτικάντικα. Θέλω πολύ καιρό να σκεφτώ για να δω τι θα κάνω γενικότερα. Δεν είμαι έτοιμος να κατέβω τώρα στην πολιτική. Άλλοι μπορούν να το κάνουν καλύτερα από μένα αυτό».