​Ο κακός χαμός έχει προκληθεί με αμερικανικά περιοδικά που αποφάσισαν να… ρετουσάρουν τον 9 μηνών πρίγκιπα George για να τον βάλουν στα εξώφυλλά τους!

Στο «μάτι του κυκλώνα» έχουν μπει το «US Weekly» και το «Ok!», τα οποία «πείραξαν» στο Photoshop τα χρώματα του μπέμπη, σε φωτογραφίες από την περιοδεία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

weekly.jpg

Συγκεκριμένα, ο μικρός George Alexander Louis εμφανίζεται στο εξώφυλλο του «US Weekly» αλλά και εντός του περιοδικού με πιο… πράσινα μάτια και πιο ροδαλά μαγουλάκια, ενώ το χρώμα των μαλλιών και των βλεφάρων του έγινε πιο σκούρο!

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί και το εξώφυλλο του αμερικανικού «Ok!», που έκανε πιο λευκά τα μάτια του «γαλαζοαίματου» μωρού και πιο ροζ τα χείλη του, ενώ άλλαξε και την φορά που έχει το σώμα του, «στρέφοντάς» το περισσότερο προς τα αριστερά!

οκ.jpg

Το ρετουσάρισμα του 9 μηνών πρίγκιπα δεν πέρασε απαρατήρητο, με βρετανικά ΜΜΕ, αλλά και λάτρεις της βασιλικής οικογένειας, να εξαπολύουν μύδρους και «καυστικά» tweets για τα δύο περιοδικά…