​Θέμα συζήτησης στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έγιναν τα νευράκια της Ρούλας Κορομηλά, που «έσφαξε» on air στο «Just The 2 Of Us» την Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Γιαννιά, δίνοντας συνέχεια στο επεισόδιο που ξεκίνησε το ζευγάρι στο προηγούμενο live.

«Eπειδή βαριέμαι να το τραβάω... Όταν λες "οκ, τελείωσε" και μετά ξαναλές ότι δεν θα κάνω κριτική μόνο αλλά θα βαθμολογήσω, είναι ανακολουθία. Δεν μπαίνει σε μία λογική ριάλιτι; Τα παιδιά μετανόησαν ,αλλά από συγνώμες έχουν δώσει όλοι οι γάιδαροι, όπως λένε και στο χωριό μου», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Αποστάσεις από την συμπεριφορά της Ρούλας κράτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λέγοντας «όταν εσύ λες ότι δεν ενστερνίζομαι, δεν θα ακολουθήσω τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα σας κάνω κριτική, υποπίπτεις στο ίδιο ατόπημα. Καλά έκανε και απαντά και δικαιούται να απαντήσει, γιατί προσεβλήθη. Μετά όμως ξεπερνά το όριο και λέει ότι από εδώ και πέρα δεν θα ασκήσω κριτική. Το τραβάει, όταν όλοι λένε σταματήστε το».

«Θα μιλήσω σαν μαμά. Όταν μαλώνεις ένα παιδί που έχει κάνει μια βλακεία και έρχεται και σου ζητάει συγνώμη, δεν πρέπει να τους την πεις μπροστά σε κόσμο. Έρχεται να σου ζητήσει συγνώμη και ταπεινώνεται και εσύ του κουνάς πάλι το δάκτυλο. Το θεωρώ άκομψο», ήταν το σχόλιο της Τζένης Μπαλατσινού.

Κριτική στην Ρούλα έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας, που ανέφερε: «φάνηκε ότι είχε νεύρα. Γιατί δεν το παίρνει πιο χαλαρά; Έχει υπάρξει μια μεγάλη παρουσιάστρια, κανένας μας δεν θα φτάσει τη δόξα της Κορομηλά. Πραγματικά, βρίσκεται σε έναν θρόνο καθήμενη. Αυτό που γέμιζε τις πλατείες, δεν θα το κάνει κανένας ξανά… Η Ρούλα, λόγω αξίας και από αυτά που έχει κάνει, βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο και η Κωστάκη βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα, αλλά όταν αυτός που βρίσκεται ψηλότερα απαντάει στον άλλον, αυτός χάνει».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια για τα νεύρα της Ρούλας στο «Just»