Εντωπωσιακή και σε σχήμα διαμαντιού είναι η σκηνή της φετινής Eurovision, οι πρώτες εικόνες της οποίας αποκαλύφθηκαν σήμερα, πέντε ημέρες πριν αρχίσουν οι πρώτες πρόβες!

skini0.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι Δανοί διοργανωτές «μεταμόρφωσαν» το εσωτερικό του πρώην «H&W Hallerne» κατασκευάζοντας μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στην ιστορία του διαγωνισμού.

skini.jpg

Η σκηνή της Eurovision της Κοπεγχάγης έχει σχήμα διαμαντιού, παραπέμποντας ευθέως στο λογότυπο της φετινής διοργάνωσης, ενώ «λούζεται» από 3.000 φώτα και οθόνες LED που ξεπερνούν τα 1.200 τετραγωνικά μέτρα!

skini2.jpg

Καινοτομία αποτελεί το green room, ο χώρος δηλαδή στον οποίο θα κάθονται οι αποστολές των χωρών όσο δεν διαγωνίζονται: αντί για πίσω ή το πλάι της σκηνής, βρίσκεται ακριβώς μπροστά της!

skini5.jpg

Την σκηνή, η οποία θα αλλάζει ανάλογα με την εμφάνιση που θέλουν οι 37 χώρες που παίρνουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό, σχεδίασε ο Claus Zier, γνωστός στη Δανία από τα σκηνικά που έχει φτιάξει σε μεγάλα τηλεοπτικά shows της χώρας, όπως τα «The Voice» και «X Factor», αλλά και τον εθνικό τελικό της Eurovision, «Melodi Grand Prix».

skini7.jpg

skini6.jpg

skini1.jpg