​Ταλαντούχος και… ερωτευμένος είναι ο Γιούρι Μελίκοβ, ο 16χρονος από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη που εντυπωσιάζει στο «The Voice»! Εκτός από φωτογραφίες με την κοπέλα του, ο φιλόδοξος τραγουδιστής αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ζωή του, αλλά και ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα!

Η κοπέλα με την οποία ο Γιούρι έχει δαγκώσει την λαμαρίνα είναι συνομήλική του, ονομάζεται Βαλεντίνα και πηγαίνει στην Α’ Λυκείου. Αν και γνωρίζονται λίγο καιρό, οι δύο έφηβοι αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και, μάλιστα, δεν διστάζουν να απαθανατιστούν την ώρα που δίνουν παθιασμένα φιλιά!

Gioyri-Melikov.jpg

Δεδομένου του ότι κατοικεί στο Παραλίμνι της Κύπρου, η Βαλεντίνα δεν έχει καταφέρει να έρθει στην Αθήνα για να δει τον αγαπημένο της από κοντά, ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο στούντιο του «The Voice» στον ημιτελικό, ενώ ο 16χρονος της αφιέρωσε ένα τραγούδι, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης!

«Στα 6 μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς μουσική. Και μου λέει η μητέρα μου “αφού όλη την μέρα ακούς μουσική και δεν τραγουδάς, γιατί δεν πας να κάνεις μαθήματα;”. Πήγα και σε έναν μήνα ήταν τα Χριστούγεννα, οπότε και βγήκα για πρώτη φορά στη σκηνή, μπροστά σε χίλια άτομα», είπε ο Γιούρι για το πώς άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι.

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν νομίζει ότι στην Ελλάδα θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα ως τραγουδιστής στο στυλ της μουσικής που του αρέσει και για τον λόγο αυτό θα ήθελε να πάει στην Αγγλία ή την Αμερική. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μεγάλη του αδυναμία είναι ο Elvis Presley!