​Να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα προσπάθησε η Ράνια Κωστάκη σχετικά με τη δήλωσή της στο τρίτο live του «Just the 2 Of Us»

Όπως σας είχαμε γράφει από το star.gr, η μουσική παραγωγός είχε πει on air ότι δεν θα μετρά γι' αυτήν και τον Γιώργο Γιαννιά η κριτική ��πιτροπή.

Η Ράνια Κωστάκη παραδέχτηκε ότι αυτά που είπε ήταν λάθος, ενώ αποκάλυψε ότι πήρε την Ρούλα Κορομηλά τηλέφωνο και εκείνη της το έκλεισε!

«Πώς είναι όταν παίζεις με φίλους σου στο σπίτι και νευριάζεις που χάνεις και δεν γουστάρεις που χάνεις… Έτσι ένιωσα εκείνη την ώρα! Απλά φάνηκα κομπλεξική, ενώ δεν είμαι. Ήταν η κακή στιγμή! Στο πρώτο και στο δεύτερο live έδινα βάση στα λόγια της κριτικής επιτροπής. Έχοντας αυτά στο μυαλό μου, πήγαινα εκεί και τα έκανα θάλασσα, ενώ στις πρόβες ήμουν καλύτερη».

Ενώ στην ερώτηση αν φοβάται τι θα ακούσει σήμερα από την κριτική επιτροπή μετά από το συμβάν, απάντησε: «Είμαι αγχωμένη. Την ώρα που αποχωρούσε η Ελισάβετ και ο Γιάννης, έλεγε η κριτική επιτροπή ότι ήταν ένα ζευγάρι που είχε ήθος. Σαν να εννοούσε ότι εμείς δεν έχουμε τρόπους. Φοβάμαι ότι αυτό πρέπει να διορθώσω. Για αυτό πήρα και τον Γιώργο Θεοφάνους και τη Ρούλα Κορομηλά αλλά η Ρούλα μας το έκλεισε. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος, μια άτυχη στιγμή. Με συνεπήρε το ανταγωνιστικό, με έπιασε μια τρέλα».