​ΣΟΚ έπαθε η Μαρία Μπεκατώρου από την περιγραφή του πολεμικού ανταποκριτή Γιάννη Κανελάκη, ο οποίος διηγήθηκε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στον πόλεμο του Ιράκ:

«Έχω δει πολύ διαφορετικά τη ζωή, πολύ πιο ώριμα, φιλοσοφημένα και ανθρώπινα. Όταν πας σε έναν πόλεμο, βλέπεις να ξεκληρίζονται οικογένειες και να βομβαρδίζονται ανηλεώς, χωρίς να υπάρχει καμία διάκριση».

Αυτό ωστόσο που ανατρίχιασε την παρουσιάστρια, ήταν όταν ο Γιάννης Κανελάκης, περιέγραψε τι έγινε όταν βρέθηκε μπροστά σε μια εκκαθαριστική επιχείρηση:

«Θυμάμαι σε μια περιοχή, έκαναν μια εκκαθαριστική επιχείρηση Αμερικανοί με τα άρματα μάχης και τους πεζοναύτες. Και εκεί ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές με το αντιαρματικό χτύπησε ένα άρμα. Η ιδιότητα της αντιαρματικής, είναι ότι μπαίνει μέσα στο άρμα, το τρυπάει και εκρήγνυται μέσα. Και όσοι είναι μέσα, γίνονται… καταλαβαίνετε».

Πρόσθεσε ακόμα, πως «συνήθως το πλήρωμα είναι έξι πεζοναύτες, και έγιναν μπριζόλες όπως τους λένε οι Ιρακινοί. Ξαφνικά ήρθε ένας Ιρακινός, τραβά ένα κομμάτι και μου κάνει “το βλέπεις αυτό; Αμερικανική μπριζόλα. Τράβα τη!”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.