Απαράδεκτη χαρακτήρισε την συμπεριφορά της Ράνιας Κωστάκη και του Γιώργου Γιαννιά στο «Just The 2 Of Us» ο Χάρης Βαρθακούρης, την ώρα που η Κατερινα Στανίση «έσφαξε» με το γάντι την κριτική επιτροπή του shοw!

«Το βρήκα απαράδεκτο! Δεν μπορείς να ακυρώνεις την ίδια την εκπομπή που σε πληρώνει! Η ένστασή μου ήταν στο “θα έφευγα, αλλά δεν θα φύγω”. Ή καν’ την ή μην πεις τίποτα», είπε ο τραγουδιστής για την αντίδραση της Ράνιας και του Γιώργου στο προηγούμενο live στο οποίο απείλησαν με αποχώρηση, ενώ πρόσθεσε πως δεν γίνεται να επικρίνεις τους δύο κριτές και όχι τον τρίτο, που σου έβαλε και τον μικρότερο βαθμό, επειδή αυτός είναι ο Γιώργος Θεοφάνους και θες να σου γράψει τραγούδια.

Μιλώντας για την απόφασή του να συμμετάσχει στο «Just The 2 Of Us», ο Χάρης είπε ότι του είχαν υποσχεθεί ότι θα γελούσε πολύ στο show, αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια των κριτών: «δεν περνάω άσχημα, αλλά όχι τόσο καλά όσο πίστευα ότι θα περνούσα… Αν ζητάς να φτιάξουμε όλοι παστίτσιο και δεν δίνεις στον έναν ένα μακαρόνι, μην κρίνεις μετά το παστίτσιο του! Είναι κωμωδία».

Την ίδια ώρα, η Κατερίνα Στανίση «πυροβόλησε» έμμεσα πλην σαφέστατα τους κριτές, με αφορμή την βαθμολογία που έβαλαν στον Γιώργο Παράσχο. «Δεν γίνεται ο παρτενέρ μου να γίνει από την μία μέσα στην άλλη Νταλάρας. Γι’ αυτό προσπαθούμε μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Με αυτά τα τραγούδια, όμως, που είναι δύσκολα, δεν μπορεί συνέχεια να δίνεις χαμηλό βαθμό, του κόβεις τα φτερά! Άκουσα άλλους που δεν ήταν καλοί και τους είπαν “σου ρίχ��ω 7 για να γίνεις καλύτερος”. Ας έριχναν και στον Γιώργο ένα 7 για να γίνει καλύτερος! Η κριτική επιτροπή είναι σεβαστή, αλλά ο κόσμος κρίνει», είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Βαρθακούρη – Στανίση για το «Just»