​Πώς θα μπορούσαν να μην σχολιαστούν από τις πρωινές εκπομπές, τα λεγόμενα της Ράνιας Κωστάκη και του Γιώργου Γιαννιά, οι οποίοι δυσανασχέτησαν με την κριτική της επιτροπή του “J2US”.

Την ίδια ώρα που η Ράνια Κωστάκη ρίχνει νέα σπόντα για επικείμενη αποχώρηση μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής, Κωστόπουλος και Τσιμτσιλή… «αδειάζουν» το ζευγάρι για τις αντιδράσεις του.

Όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, η Ράνια Κωστάκη σε δήλωση της πέταξε «καρφί» για την κριτική της Ρούλας Κορομηλά, σημειώνοντας: «Τον κ. Θεοφάνους δεν τον θεωρώ άδικο. Είναι ο μόνος που έχει δικαιώματα να κρίνει φωνητικά εμάς. Όλοι οι άλλοι κρίνουν άλλα πράγματα, ο καθένας στο είδος του».

Σήμερα νέα σπόντα της Ράνιας Κωστάκη μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά!

«Οι δυνατότητες οι δικές μου είναι συγκεκριμένες, ��ηλαδή το “ταβάνι” το δικό μου ήταν αυτό, γι’ αυτό το τραγούδι» είπε η Ράνια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της απαντά στον ραδιοφωνικό αέρα:

«Πρέπει να τους πεις, ότι ρε παιδιά, αν θέλετε σε αυτό το σόου να υπάρχει μια φάση που να βγαίνει και κάτι ωραίο, αφήστε να επιλέξουμε κι εμείς ένα τραγούδι. Το “κάνω comeback” ας πούμε, πιστεύω εσύ θα το έλεγες πολύ ωραία»

Και να τη η νέα σπόντα της Κωστάκη: «Κοίτα να δεις το επόμενο live… αν θα παραμείνω γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται μέχρι την Τετάρτη… (κι αρχίζει να τραγουδά το «κάνω comeback» της Άντζελας Δημητρίου)»

Κωστόπουλος: «Μου θύμισε “πολιτική καταγγελία”»
«Αυτό του Γιαννιά με της Ράνιας μου θύμισε πολιτική καταγγελία. Μου θύμισε δηλαδή ότι είμαστε κόμμα, εναντίον του μνημονίου, των Γερμανών, της Μέρκελ, οι οποίοι μας καθάρισαν» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Τσιμτσιλή: «Σε συμπαθώ… αλλά δεν είσαι και η Χαρούλα Αλεξίου»

«Λοιπόν Ράνια Κωστάκη… Ράνια μου σε συμπαθώ, σε εκτιμώ αλλά δεν είσαι και η Χαρούλα Αλεξίου! Δηλαδή πώς στεναχωρήθηκε έτσι ρε παιδιά για την κριτική;» σχολίασε η Σταματίνα ��σιμτσιλή.