​Τον λόγο που η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να σώσει την Κατερίνα Λιόλιου και όχι τον Στέλιο Μαγαλιό στο 4ο live του «Voice» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής, μετά το τέλος του show πήγε στο καμαρίνι και ρώτησε την coach με ποιο κριτήριο το έκανε αυτό:

«Η κορώνα στο τέλος της Λιόλιου, δεν υπήρχε. Ήταν πολύ δύσκολη, και το κάνει μόνο επαγγελματίας τραγουδιστής», του απάντησε η Δέσποινα Βανδή.

Μιλώντας για το πέρασμα της στον ημιτελικό του «Voice», η 19χρονη Κατερίνα Λιόλιου, αποκάλυψε πως δεν το περίμενε και έπαθε σοκ όταν την επέλεξε η Δέσποινα Βανδή:

«Ξαφνιάστηκα όταν η Δέσποινα Βανδή με επέλεξε, γιατί και οι τρεις δώσαμε την ψυχή μας.Έπαθα ένα σοκ, γιατί έχουμε φτάσει στους 8 και ούτε που το φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ, μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω ότι έχω φτάσει στον η��ιτελικό».

Όσο για την εμφάνιση της; Δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη:

«Δεν ξέρω εσείς πως το ακούσατε, αλλά για εμένα ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχω κάνει. Το κομμάτι ήταν πάνω μου, θεωρώ ότι ανταπεξήλθα και φωνητικά και κινησιολογικά. Είμαι πολύ περήφανη για την εμφάνιση μου. Έδωσα την ψυχή και όλη μου την ενέργεια».

Τέλος, μαρτύρησε πως όλα τα παιδιά έχουν προτάσεις από το χώρο της μουσικής, αλλά όλα θα κριθούν μετά το τέλος του show, μιας και υπάρχει συμβόλαιο που τους «δένει»:

«Προτάσεις όλα τα παιδιά έχουμε, αλλά το σωστό είναι να τελειώσει πρώτα το show. Υπάρχουν κάποιοι μήνες μετά το παιχνίδι, που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, γιατί έχουμε υπογράψει κι ένα συμβόλαιο. Η Universal έχει προτεραιότητα».

Όσο για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν στον τελικό του «Voice»; Τις μαρτύρησε ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας ότι:

«Αυτή τη στιγμή γράφονται τραγούδια από τη Universal και μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, για τα οχτώ παιδιά που έχουν μείνει στον ημιτελικό. Βέβαια, μόνο οι τέσσερις που θα παραμείνουν στον τελικό θα τα αξιοποιήσουν αυτά τα τραγούδια, απλά οι συνθέτες δεν ξέρουν ποιος θα παραμείνει, και γράφουν και για τους οχτώ. Οι (τέσσερις) παίκτες (που θα παραμείνουν) στον τελικό θα διαγωνιστούν με δικό τους τραγούδι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO