Τα πράγματα στη θέση τους προσπάθησε να βάλει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχετικά με τον χωρισμό-βόμβα της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή οι οποίοι έριξαν τ��τλους τέλους, όπως σας γράψαμε από το star.gr, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο παρουσιαστής διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια τόσο με την Μαίρη όσο και με τον Μύρωνα και δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο για το λόγο που οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Επειδή ακριβώς είμαι φίλος τους, και τα λόγια μου έχουν βάρος δεν θα μιλήσω για αυτό. Στενοχωριέμαι με αυτά που γράφονται» είπε και στη συνέχεια τα "έχωσε" σε εκείνους που γράφουν διάφορα για το ζευγάρι επικαλούμενοι τη φιλία τους.

«Εγώ θέλω, όλοι αυτοί που έχουν πιεί ένα ποτήρι κρασί με τα παιδιά, να το σεβαστούν και να μην βγαίνουν να γράφουν επικαλούμενοι την φιλία τους, ότι εγώ ξέρω αυτό και εγώ το άλλο, γιατί σκ@τ@ ξέρουν...» ανέφερε χαρακτηρισικά.

Όσο για το εάν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν; «Και να το ήξερα δεν θα το έλεγα, είναι κάτι προσωπικό» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...