​Το χωρισμό της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή σχολίασαν στο Πρωινό. Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, ανέφεραν πως οι πληροφορίες θέλουν τη Μαίρη να έφυγε από το σπίτι, στο οποίο έμεναν μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, μετά από ένα καυγά.

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ήταν απόφαση της Μαίρης να χωρίσουν. Χωρίς να μου το έχει πει η Μαίρη αυτό, ο��τε ο Μύρωνας» είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Εγώ ξέρω ότι έγινε πάντως σε πολύ ήρεμους και χαμηλούς τόνους. Γι’ αυτό και δεν ακούστηκε κιόλας…».

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή πριν από δέκα μέρες περίπου, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει επ’ αυτού: «Στην τελευταία συνέντευξη λες και το ‘ξερα, δεν το ήξερα όμως, της λέω, αν θυμάστε καλά, ότι σήμερα δεν θα σε ρωτήσω για τον Μύρωνα».

Η Φαίη συνέχισε σχετικά με την εν λόγω συνέντευξη: «Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, άλλαζε αμέσως κουβέντα, και λέω βαρέθηκε η γυναίκα συνέχεια να απαντάει. Δεν ήθελε να απαντήσει. Αυτό σημαίνει ότι εδώ και καιρό προφανώς θα έχουν χωρίσει».

Δείτε τι είπαν!