Κόλλημα με την… ΤV, όπως φαίνεται, έπαθε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη θέλει τώρα και τη δική του εκπομπή!

«Αυτός είναι και ο σκοπός μου. Θα ήθελα να παρουσιάσω μια εκπομπή πάνω στα δικά μου δεδομένα, όπως η εκπομπή Punk’d, που παρουσίαζε ο Ashton Kutcher στο MTV, όπου έκανε φάρσες στους διάσημους» εξομολογείται σε συνέντευξή του.

Το μοντέλο στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και με την προσωπική του ζωή, τόσο για τη σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού όσο και με την Τόνια Σωτηροπούλου.

670_51f4c190-1884-4b26-83e4-f181169a8932.jpg
Με την πρώτη υπήρξε μια σχετικά σύντομη ερωτική σχέση. Ερωτηθείς αν θεωρεί πως υπήρξε κάτι που δεν χειρίστηκε σωστά στην όλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε:

«Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν μου. Έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα».

Όσον αφορά στην Τόνια Σωτηροπούλου, η ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα για το χωρισμό της με το μοντέλο, δήλωσε, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ότι οι δυο τους ήταν εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες και πως αυτή η σχέση θα είχε σύντομη ημερομηνία λήξης.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο πανελίστας της Ελένης Μενεγάκη δίνοντάς τη δική του απάντηση για το τέλος της σχέσης τους.

«Ναι, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο είχαμε ήσυχο χωρισμό. Όντως είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι μακροπρόθεσμο».