Ο Κώστας Δόξας τους έχει τρελάνει όλους στο Your Face Sounds Familiar με το χιούμορ του και με τις επιτυχημένες μιμήσεις του.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του παραδέχεται ότι μέσα από το show ξαναήρθε στο προσκήνιο μετά από μία μεγάλη απουσία, ενώ μιλάει για τον Αντώνη Ρέμο, το θείο του Αντώνη Βαρδή, τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του πορείας και τον Νότη Σφακιανάκη.

Για τον τελευταίο είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα κανονικά στην οντισιόν του Νότη Σφακιανάκη στο Rex και εκείνος με εμπιστεύτηκε. Με βοήθησε πάρα πολύ».

Ο Κώστας Δόξας αναφέρθηκε και στις προκλητικές δηλώσεις του τραγουδιστή σχετικά με την Χρυσή Αυγή: «Δεν με πειράζει καθόλου αν είναι “τζιζ”. Για μένα δεν είναι. Είναι ένας άνθρωπος που εκφράζει αυτά που πιστεύει με ελεύθερο τρόπο, ασχέτως αν δεν ενστερνίζομαι τις απόψεις του. Για μένα ο κάθε άνθρωπος πρέπει ελεύθερα να λέει την άποψή του. Ο Σφακιανάκης δεν είναι προκλητικός τώρα. Ήταν σε όλη του τη ζωή. Αυτός είναι. Μαγκιά του».

196aa39e828aa791e3f11f221a92189e_L.jpg
Παρότι είναι 34 ετών, ο Κώστας Δόξας μετράει 20 χρόνια καριέρας. Ο θείος του Αντώνης Βαρδής τον βοήθησε πάρα πολύ «Δεν έπαιξε ο Αντώνης Βαρδής ρόλο στο να με βάλει στη δουλειά. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι προέρχομαι από μουσική οικογένεια. Ήταν σημαντικά τα ακούσματα που είχα από το θείο μου»

«Επανήλθα στα πράγματα όταν με πήρε ο Αντώνης Ρέμος για να δουλέψω μαζί του. Με έβγαλε ξανά πάνω στην πίστα και τον ευχαριστώ. Ένιωσα ότι κάτι κάνω» ανέφερε.

Όσο για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή; «Δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Δούλεψα για πολλά χρόνια με τη Δέσποινα Βανδή. Δεν της ζήτησα τίποτα ποτέ, δεν την πλησίαζα για να την καλοπιάσω ή να την έχω από κοντά. Δεν ταίριαζε στο χαρακτήρα μου. Είχα πάντα μια καλή δουλειά η οποία με έκανε να αισθάνομαι άνετα. Ήξερα ότι με σεβόταν. Προφανώς μας είχαν ανάγκη οι μεγάλοι τραγουδιστές για να μας παίρνουν στις δουλειές τους»