​Τα τσουρέκια που φτιάχνει η Anna Maria Barouh προτείνει φέτος η Ελένη Μενεγάκη!

Η συνεργάτιδα της εκπομπής «Ελένη» φτιάχνει το αγαπημένο γλυκό του Πάσχα με μία εύκολη συνταγή, ενώ το πλάθει σε σχήμα μαργαρίτας, βάζοντάς το μέσα ��ε ειδικές κάψες που μπορείς να βρεις σε κάθε super market.

Για την συνταγή θα χρειαστείς:

½ φλιτζάνι γάλα χλιαρό
½ φλιτζάνι ζάχαρη
10 γραμμάρια ξερή μαγιά
2 αυγά
ξύσμα από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
150 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
750 γραμμάρια αλεύρι για τσουρέκι
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Δες στο βίντεο την εκτέλεση της συνταγής!