Τη… δήλωση βόμβα του Ανδρέα Μικρούτσικου σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ αποκάλυψε όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του «Just the 2 of Us»

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, o παρουσιαστής που ήταν καλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι παρουσίαση στο "Just the 2 of Us" κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει διεκπεραίωση.

«Ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί ήμουν μπροστά. Αισθάνθηκα ιδιαίτερη τιμή. Θεωρώ τον πιο Ανδρέα Μικρούτσικο τον πιο πλήρη Έλληνα παρουσιαστή που έχει περάσει.Η παρουσιάστρια του «Just the 2 of Us» με μεγάλη επιτυχία είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, και πιστέψτε με θα δείτε ότι μας εμπνέει όλους. Είναι ένα νέο μοντέλο παρουσιαστή η Ζέτα. Ζήτησε η ίδια να μην έχει autocue, η παραγωγή της έβαλε έτοιμο, stand by, εάν χρειαστεί. Είναι εκεί παγωμένο. Δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι απόφασή της να εξελιχθεί!» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής μίλησε και για το ρόλο της Ρούλας Κορομηλά στο show. «Ψαρώσαμε όλοι! Ψαρώνεις με τη Ρούλα Κορομηλά! Καθόμαστε όλοι και την παρακολουθούμε. Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Το πως ήταν στο πρώτο και πως στο δεύτερο live αυτά είναι δικά της θέματα και εγώ είμαι πολύ μικρός τηλεοπτικά για να κρίνω!»

Όσο για τα όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τη Θεοφανία Παπαθωμά η οποία μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι έριξε "πόρτα" στην εκπομπή του;

«Ο Πέτρος είναι μικρό παιδί! Είναι παραπονιάρης! Επειδή δεν μπόρεσε η Θεοφανία είπε “γιατί δεν ήρθε”. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα είναι κοντά μας η Θε��φανία, το ξέρω γιατί έχουμε μιλήσει μέσω της ομάδας της εκπομπής και όλα καλά!» ανέφερε ο Δ. Ουγγαρέζος.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...