​Τριών χρόνων γίνεται το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου, ο πρωτότοκος γιός της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης.

giannis11.jpg
giannis12.jpg

giannis13.jpg
Οι γονείς του τού διοργάνωσαν ένα παιδικό πάρτι στη Γλυφάδα και το «παρών» έδωσαν πολλοί διάσημοι γονείς με τα παιδιά τους, όπως η Πέγκυ Ζήνα με την Ηλέκτρα, η Έλλη Κοκκίνου με τον Αλέξανδρο, η Δέσποινα Καμπούρη με την Έλενα, η Γωγώ Μαστροκώστα με την Βικτώρια, αλλά και συνεργάτες της εκπομπής όπως η Λίτσα Πατέρα, η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Λιανός με την κόρη του.

giannis14.jpg giannis21.jpg
Η Φαίη Σκορδά στις 19 Απριλίου μπαίνει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιό του ζευγαριού, ο οποίος θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, δηλαδή Δημήτρης.

giannis22.jpg
Το ζευγάρι έκανε τις προετοιμασίες για το πάρτι το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Γλυφάδα, μαζί με τον κ.Δημήτρη Σκορδά, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα. Στην Αθήνα είναι και ο 19χρονος ανιψιός της Φαίης, ο οποίος προσέχει και παίζει με τον μικρό Γιάννη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει αδυναμία στον ανιψιό της, γιατί ως έφηβη τον πρόσεχε κι εκείνη όταν ήταν μικρός.

giannis32.jpg
Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι δεν θα κάνει Πάσχα στο Κιλκίς, αφού η Φαίη είναι έτοιμη να γεννήσει. Οι γονείς της όμως θα περάσουν μαζί τους το Πάσχα στην Αθήνα.

giannis33.jpg

giannis31.jpg