Τα καλά λόγια της Γωγoύς Τσαμπά σχολίασε ο Κώστας Δόξας ο οποίος μιμήθηκε την τραγουδίστρια τραγουδώντας στο Your Face Sounds Familiar «Δεν σου κάνω τον Άγιο» και τα «Καγκέλια».

Mάλιστα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, με αυτή την εμφάνιση ο τραγουδιστής κατάφερε να κερδίσει στο έκτο live του show μεταμφιέσεων.

«Μου το είπε ο Άκης, ο αδελφός μου ότι μίλησε πάρα πολύ ωραία, μετά μπήκα στο Internet και την είδα την συνέντευξη και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ακούω τόσο ακομπλεξάριστα άτομα να λένε τη γνώμη τους, με την αίσθηση του χιούμορ, με απλό, καθαρό λόγο, και προφανώς η Γωγώ Τσαμπά είναι ένα τέτοιο άτομο» ανέφερε ο Κώστας Δόξας και πρόσθεσε: «Δεν την ξέρω προσωπικά αλλά θέλω πολύ να την γνωρίσω»

Ωστόσο, από τις μεταμφιέσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει εκείνη της...Ευσταθίας.

«Μου άρεσε πάρα πολύ η Ευσταθία και δεν περίμενα ότι θα την κάνω τόσο καλά. Στην αρχή σάστισα γιατί είναι μία καλλιτέχνης που δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, αλλά όλη εκείνη την εβδομάδα που μάθαινα για το ρεπερτόριό της, διάβαζα συνεντεύξεις της, την άκουγα πάρα πολύ για να πάρω τον τρόπο ομιλίας της, γιατί έχει έναν πάρα πολύ ήρεμο τόνο, μου άρεσε ιδιαίτερα και μου άρεσε πάρα πολύ και το ρεπερτόριό της»

Ο τραγουδιστής και το "πειραχτήρι" του YFSF μίλησε και για τις πλάκες που κάνει την ώρα που βρίσκεται μπροστά από την κριτική επιτροπή, τις οποίες μπορεί να παρεξηγούν διάφοροι καλλιτέχνες, όπως και ο Τριαντάφυλλος. "Εκείνη τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι κοροϊδεύω περισσότερο τον εαυτό μου παρά τον χαρακτήρα που υποδύομαι. Όλα αυτά που κάνω, όλες οι γκριμάτσες, είναι τελείως δικά μου στοιχεία. Δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα από εκεί και πέρα. Όλη αυτή η αμηχανία στην τηλεόραση μου βγαίνει σε γκριμάτσες που κάνω και στη ζωή μου. Η κοροϊδία δεν χωράει καθόλου σε αυτό το show"

Όσο για τη χαμηλή βαθμολογία που παίρνει η Σοφία Βόσσου και έχει γίνει έξαλλη με τους κριτές; Ο Κώστας Δόξας απάντησε: «Νομίζω ότι κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική, και κρινόμαστε για εκείνη που κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Για μένα η Σοφία η Βόσσου έχει κάνει απίστευτα δύσκολα πράγματα. Ας πούμε όταν έκανε την Janis Joplin η κριτική ήταν φοβερή. Και ήταν πολύ λογικό να είναι φοβερή γιατί αυτό που έκανε ήταν και δύσκολο και το εκτέλεσε άψογα»

Kάντε κλικ και δείτε το βίντεο...