Το φιλί του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, έγινε η αφορμή να μάθουμε ότι η «Ελένη» είναι μαγνητοσκοπημένη και γι’ αυτό μία βλέπαμε και μία «χάναμε» τη Ζαρίφη!

«Στις “γραμμένες” εκπομπές… χαλαρώνεις και κάνεις πλάκα» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας το στιγμιότυπο με το φιλί, με την Φαίη να απορεί αν η εκπομπή είναι «γραμμένη».

«Κάθε Πάσχα είναι γραμμένη η Μενεγάκη. Τώρα; Όλο το δεκαπενθήμερο!» συνέχισε ο παρουσιαστής.

Έτσι εξηγείται που χθες, Μεγάλη Δευτέρα, έλειπε η Κατερίνα Ζαρίφη από την εκπομπή, όπως σας γράψαμε στο star.gr. Προφανώς τα γυρίσματα των εκπομπών, που θα προβάλλονταν τη Μεγάλη Εβδομάδα, έγιναν την περίοδο που η Κατερίνα έλειπε.

Εδώ που τα λέμε… πήγε να μας «ξεγελάσει» το Ελενάκι! Ναι μεν στην χθεσινή εκπομπή ενημέρωσε τους τηλεθεατές της ότι θα είναι μαζί παρέα… μέχρι τη Μεγ��λη Τετάρτη και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παίξει μια εκπομπή Best of, αλλά δεν διευκρίνισε ότι δεν θα είναι ζωντανά..

Πάντως, η Κατερίνα Ζαρίφη είναι σήμερα στην εκπομπή, μετά την επιστροφή της την προηγούμενη Τετάρτη, έπειτα από δύο εβδομάδες απουσίας. Απαρτία δεν έχουν βέβαια ούτε στη σημερινή εκπομπή, αφού όταν την γύρισαν έλειπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος!