Τι κι αν οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν πριν από λίγους μήνες; Η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε ολίγον τι… «φουντωμένη» μετά από όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για τα στοιχεία που πήρε η κόρη της από την νονά της. Αν και η ίδια δεν έκανε κάποιο σχόλιο, άφησε το… ύφος της και τον Πέτρο Κωστόπουλο να μιλήσουν!

«Έχει πάρει και τον τσαμπουκά της νονάς της, και το “είμαι όμορφη; Να βάλω αυτό το ρούχο; Όχι αυτό. Είναι βλακεία! Θα βάλω το άλλο! Και είναι 6! Φαντάσου στα 16!», είπε η Ελένη, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μιλώντας για τους νονούς των παιδιών της.

Το θέμα έπαιξε στο «Πρωινό Μou», με την Τζένη Μπαλατσινού να παρακολουθεί σιωπηλή, αλλά με την γλώσσα του σώματός της να «μαρτυρά» ότι δεν της άρεσαν και πολύ τα λόγια της κουμπάρας της.

«Το είπε δυο φορές, τσαμπουκαλίκι και μετά τσαμπουκά», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, δίνοντας σε όλους να καταλάβουμε τι ακριβώς πείραξε την σύζυγό του, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής έλεγαν εκφράσεις για γιόγκα και ασκήσεις ηρεμίας σαν αυτές που κάνει η Τζένη.

Και ο παρουσι��στής συνέχισε: «εσείς ξέρετε πολύ καλά, όπως ξέρει και όλη η Ελλάδα, ότι η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος και ήσυχος άνθρωπος και εγώ ένας Κούρδος και βάρβαρος. Ευτυχώς δεν βάπτισα εγώ το παιδί, γιατί τώρα θα είχε πάρει τα τσεκούρια! Ενώ άμα έκανα τσάκρα θα ήμουν καλός».

Δείτε την αντίδραση Μπαλατσινού – Κωστόπουλου στα λεγόμενα της Μενεγάκη