​Εις διπλούν κουμπάρος του Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγεται πως θα γίνει ο Αντώνης Κανάκης και ο παρουσιαστής των «Καρντάσιανς» απάντησε στις φήμες που θέλουν τον «Mr. Aρβύλα» να τον στεφανώνει και να βαπτίζει το παιδί του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γρηγόρης και ο Αντώνης θα «σφραγίσουν» την φιλία τους με την κουμπαριά, με τις δύο τελετές να γίνονται στην ιδιαίτερη πατρίδα της Κατερίνας Κόκλα, την Νάξο, την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

«Αυτό που γράφτηκε δεν ισχύει! Δεν θέλω να μπαίνω σ' αυτές τις διαδικασίες! Aυτή η ιστορία “γράφω για να γεννήσω ένα θέμα” και πρέπει εγώ να απαντάω στου καθενός την... που γράφει, όχι!», είπε ο Γρηγόρης στην ιστοσελίδα e-family και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα γράφτηκαν.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, Γρηγόρης και Κατερίνα σχεδιάζουν να βαφτίσουν τον μπέμπη τους, που θα πάρει το όνομα Αναστάσιος, τον Ιούνιο, στη Νάξο, με νονές δυο φίλες τους που δεν έχουν καμία σχέση με τη showbiz! Επίσης, όπως έχει αποκαλύψει ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του, το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και θα κάνει θρησκευτικό γάμο.