​Τα χαρακτηριστικά που έχουν πάρει τα τρία της παιδιά από τους νονούς τους, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όπως είπε, πιστεύει πολύ ότι το λάδι του νονού «πιάνει»:

«Αυτό που λένε ότι το λάδι του νονού πιάνει και παίρνεις χαρακτηριστικά, το πιστεύω, γιατί το έχω δει στα δικά μου παιδιά, που είναι τρία και μεγαλώνουν στο ίδιο σπίτι, και είναι διαφορετικά σε αρκετά πράγματα, και πιστεύω ότι κάθε παιδί έχει πάρει και από ένα χαρακτηριστικό, από αυτόν που το βάφτισε!»

  • Μάλιστα, αποκάλυψε και τι συνέβη όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου βάφτιζε τον Άγγελο:

«Τώρα μην σας πω για το γιο μου με την πολυλογία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Και της έλεγα στη βάφτιση “άσε τον Φουστάνο να βάλει πιο πολύ λάδι”, και μου απαντούσε “γιατί; Δεν θες να βγει χαρούμενο;” Eίναι μες τη ζωηράδα, το κέφι και την πολυλογία (ο Άγγελος)».

  • Στη συνέχεια, εξήγησε και ποια άλλα χαρακτηριστικά έχουν πάρει τα άλλα δυο της παιδιά από τους νονούς τους:

«Η μεσαία μου η κόρη, έχει όλη αυτή την ηρεμία και τη γλύκα, παναγία μου να μην αλλάξει, που είναι ακριβώς του νονού της του Άγγελου του ζωγράφου,ο οποίος έχει όλη αυτή την πραότητα, την ηρεμία, την αγάπη, του αρέσει να είναι με όλο τον κόσμο, να μιλάει, έχει μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους… έτσι είναι και το παιδί».

  • Για να καταλήξει λέγοντας:

«Μην σας πω για τη μικρή με τη Τζένη και τα κορίτσια. Έχει πάρει και τον τσαμπουκά της νονάς της, και το “είμαι όμορφη; Να βάλω αυτό το ρούχο; Όχι αυτό. Είναι βλακεία! Θα βάλω το άλλο! Και είναι έξι! Φαντάσου στα 16! Γι΄αυτό να σκέφτεστε ποιος θα βάλει λάδι στο παιδί σας ε; Δεν ξέρετε τι μπορεί να πάρει!»

ΔΕΙΤΕ ��Ο VIDEO.