​Με μία ατάκα για την εντιμότητα «κάρφωσε» ο Γιώργος Καπουτζίδης τον Πέτρο Κωστόπουλο, μιλώντας μαζί του για την μεταξύ τους παρεξήγηση, μετά τα «πυρά» που ��έχθηκε από το «Πρωινό mou» για τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

«Για τις άλλες εκπομπές δεν με νοιάζουν αυτά που είπαν, αν τους άρεσε ή δεν τους άρεσε. Δεν με απασχολεί καθόλου! Εμένα αυτό που είπες εσύ με στεναχώρησε και είπα “τώρα, γιατί το λέει αυτό;”… Με πήρατε τηλέφωνο για να βγω στην εκπομπή να μιλήσω την ημέρα του τελικού. Σας είπα “σας παρακαλώ, με έχουν πάρει από πολλές εκπομπές και θα βρεθώ σε δύσκολη θέση αν επιλέξω μία”. Τελικά, βγήκα σε εσάς γιατί όντως έχω μία προσωπική σχέση με την εκπομπή και σε ακούω την άλλη μέρα να λες, ενώ εγώ έκανα αυτή την παραχώρηση και εκτέθηκα στις άλλες εκπομπές, ότι κάθισες με το ζόρι και το είδες», είπε ο ηθοποιός στον παρουσιαστή.

Απαντώντας, ο Πέτρος Κωστόπουλος επισήμανε ότι η κριτική του αφορούσε το τεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης και όχι εκείνον, λέγοντας μεταξύ άλλων: «εγώ δεν βλέπω Eurovision, δεν βλέπω το “Just”… δεν το λέω για σνομπάρισμα. Εκείνο το βράδυ κάθισα λίγο και στεναχωρήθηκα γιατί είδα ότι οι άνθρωποι, για ένα πράγμα που δεν κοστίζει, τον φωτισμό, σας είχαν κατεβάσει, ήταν άσχημο πολύ! Δεν αφορά εσένα αυτό!».

«Δεν έπρεπε να νευριάσεις», συνέχισε ο παρουσιαστής, με τον ηθοποιό να ανταπαντά: «δεν με απασχολεί η κριτική! Η εντιμότητα με απασχολεί, θέλω ο άλλος να είναι έντιμος απέναντί μου!» και την Τζένη Μπαλατσινού να αλλάζει θέμα συζήτησης...

Δείτε στο βίντεο το on air ξεκαθάρισμα Καπουτζίδη – Κωστόπουλου!