​«Θεοφα��ία Παπαθωμά τέλος! Θα ασχοληθούμε ξανά μαζί της όταν κάνει κάποιο σήριαλ ή παίξει στο θέατρο» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, σχολιάζοντας το νέο μήνυμα της ηθοποιού για το «Just The 2 Of Us», ενώ πρόσθεσε πως δεν τον απασχολεί να ακούσει ένα «συγνώμη», αλλά η συμπεριφορά!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Θεοφανία επανήλθε μέσω Facebook και, «ανεβάζοντας» ένα κολάζ φωτογραφιών, το οποίο περιελάμβανε και ένα screenshot με τον παρουσιαστή, έγραψε «No Ηard Feelings! Πολύ Χαρούμενη!!!».

«Με αυτό έφυγε από την ατραπό την δύσκολη στην οποία είχε μπει και βγήκε ξανά στην εθνική οδό με τρόπο cool. Κατάλαβε ότι το να συνεχίζεται αυτό, που δεν έχει κανένα νόημα, για ένα παιχνίδι, ��αριές εκφράσεις, κανιβαλισμοί και τα λοιπά, κατάλαβε ότι ήταν λάθος», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποστήριξε πως το μήνυμα της ηθοποιού δείχνει πόσο δύσκολο είναι κάποιος να ζητήσει συγνώμη.

«Δεν με ενδιαφέρει η συγνώμη, με ενδιαφέρει η συμπεριφορά! Όλα τα γαϊδούρια λένε συγνώμη, αλλά μετά ξανακάνουν το ίδιο!», απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, επισημαίνοντας πως ο κόσμος δεν πήρε το μέρος της ηθοποιού στην κόντρα της με το show και πρόσθεσε: «τελειώσαμε! Μπορεί να επιστρέψει στην καριέρα που έκανε τα τελευταία χρόνια. Θα ασχοληθούμε μαζί της όταν κάνει κάποιο σήριαλ ή παίξει στο θέατρο».

Επικαλούμενη τους… Σαμουράι, την κουβέντα «έκλεισε» η Τζένη Μπαλατσινού, υποστηρίζοντας πως, όταν κάποιος είναι θυμωμένος, δεν πρέπει να μιλάει

Δείτε τα σχόλια του «Πρωινό Mou» για το νέο μήνυμα της Παπαθωμά