«Η απόφαση να χωρίσουμε ήταν κοινή», λέει η Έλενα Παπαβασιλείου και επιβεβαιώνει ότι χώρισε με τον επιχειρηματία Σταμάτη Κώνστα την ώρα που οι φήμες τους ήθελαν να ετοιμάζονται για γάμο!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο έρωτας της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία έληξε άδοξα μετά από περίπου πέντε μήνες και παρά το ότι οι δυό τους έδειχναν φουλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η Έλενα δεν θέλησε να κάνει δημόσια κάποια δήλωση για τον χωρισμό της, λέγοντας μονάχα πως είναι καλά, ενώ το στενό της περιβάλλον επισημαίνει πως το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλική σχέση και ο χωρισμός έγινε σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα.

«Η σχέση της Έλενας με τον Σταμάτη έχει τελειώσει. Ο χωρισμός τους είναι σίγουρος. Είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται χρόνια και ανάμεσά τους υπάρχουν αμοιβαίος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της σέξι ξανθιάς και συνεχίζουν: «η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τον άνδρα που ήταν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα και αυτό που έζησαν μαζί. Θεωρεί πως είναι λίγο άτοπο και άκομψο το να μπει σε τέτοιες διαδικασίες και να μιλάει για το τι πήγε στραβά και τους οδήγησε στον χωρισμό».

Ανοίγοντας νέα σελίδα στη ζωή της, η Έλενα εστιάζει πλέον στα επαγγελματικά της. Μάλιστα, δεν κρύβει την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν και έχει κάνει κάποια σχετικά ραντεβού, αλλά και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε άλλους τομείς, όπως η μόδα.